Taze kaşar alev alev böyle yandı sebebi içindeki kanserojen maddeler



Ateşte alev alan taze kaşarlar günlerce beklediği halde küflenmeyen beyaz peynirler ekşimeyen sütler yada kalıbı bile bozulmayan yoğurtlar hepside katkı maddeliGören gözlerine, Duyan kulaklarına inanamadı Taze kaşar alev alev böyle yandı sebebi uzun süre bozulmasın diye yapılırken içine karıştırılan kanserojen maddeler

Ateşte alev alan taze kaşarlar günlerce beklediği halde küflenmeyen beyaz peynirler ekşimeyen sütler yada kalıbı bile bozulmayan yoğurtlar hepside katkı maddeli iddianın sahibiyse İstanbul Ziraat odaları birliği şube başkanı Ömer Demir hem maliyeti düşürmek hemde raf ömrünü uzatmak için yapılan süt ürünlerine farklı maddeler katılıyor kaşarın yanması bunun bir göstergesi peki diğer süt ürünleri nasıl anlaşılır

Yorumlar